Bericht aan de vrijwilligers van de Molecaten Ruiterdag

Wat een super reacties op onze oproep voor hulp! En ook het meedenken op organisatorisch vlak: geweldig, dank jullie wel! Iedereen heeft dinsdagochtend per mail een lijst ontvangen met de tijden. Veel mensen hebben zich voor een dubbele klus aangemeld op zaterdag, en op verschillende dagen van de week. Je naam staat dan dus vaker op de lijst.

Wensen
De bemensing is bijna rond. Er zijn nog een paar wensen: 

  • Reservejurylid dressuur
  • Ringmeester dressuur voor zaterdag
  • 2 telefoon/digitaal handige schrijvers /hindernisjury’s 
  • 4 verkeersregelaars
  • 3 verkopers voor de middag in de tenten

Is dat een leuke klus voor jou en/of je partner, vriend(in), familielid of buurman/buurvrouw: beantwoord de mail even! En dan natuurlijk na de prijsuitreiking gezellig samen naar het Stamppot buffet!

Samen
Wat geweldig dat we samen zo’n bijzonder evenement kunnen organiseren! En super dat de hulp dit jaar zo vlot aangeboden werd.  Er zijn een aantal kartrekkers al maanden druk om alles geregeld te krijgen. Dit zijn ook vrijwilligers, ze verdienen er niets aan en leveren wel hun tijd en energie aan Hippisch Hattem. Dat betekent, dat we het zaterdag als vrijwilligers allemaal samen gaan doen. En dus hier en daar samen ook een knelpuntje zullen moeten oplossen. 🙂  Maar ook dat gaat ons met wat geduld en goede moed samen lukken!

Melden
Bij het aanmelden krijg je een lunchpakketje mee met wat drinken en een soepbon. Ook krijg je een polsbandje, zodat je na afloop van je taak (of zo mogelijk tijdens je taak) gratis koffie, thee of water kunt halen bij de tent op het wedstrijdterrein

Als je als vrijwilliger later op de dag begint dan zal ik als dat nodig is je apart nog een korte uitleg geven voordat je begint. 

Andere opzet
In verband met de corona regels hebben we een wedstrijdterrein aan de Veldweg, met een tent voor deelnemers en vrijwilligers. Daar is zaterdagavond ook het stamppot buffet. Alle vrijwilligers zijn daar van harte welkom! Heb je je nog niet opgegeven? Dan kan dat door deze mail te beantwoorden!

Bij het zwembad wordt het terrein afgesloten en voorzien van toegangspoorten, waar de corona app gecontroleerd wordt. Publiek en sponsoren zijn hier welkom. Natuurlijk kun je er zelf ook een kijkje gaan nemen! Er komen ook foodtrucks te staan voor de extra lekkere trek.

Contact op zaterdag
Heb je zaterdag vragen over je vrijwilligerswerk, dan kun je die stellen bij de vrijwilligerskeet. Marion Meiberg, José Warning en Pamela Lans helpen je dan graag verder.

Per mail zijn we dan niet bereikbaar. Via Whatsapp wel (Jacquette).
We kijken ernaar uit om samen met jullie dit spectaculaire evenement vorm te geven!

Met een hartelijke groet namens het bestuur en de SGW-commissie,
Juliette van der Hout en Jacquette Meijerink

Contact: vrijwilligers.hippischhattem@gmail.com